Menu
 >> Makkelijk zakcentje
 >> Uitleg
 >> Beginnen

 Overig
 >> Webmasters
 >> Tips
 >> F.A.Q.

 Algemeen
 >> Contact
 >> Nieuwsbrief
 >> Partners

 Advertentie

U vindt ons op de Financiëel & Geld verdienen pagina van www.Linktip.nl


 Uitleg

Zoals gezegd kun je met het lezen van e-mailtjes geld verdienen op het Internet. Hier gaan we daar nog even wat dieper op in.

Geld verdienen op Internet
Men kan zich aanmelden bij een Spaarprogramma, een voorbeeld is de website van Euroclix. Dit is een van de eerste websites waar men zich kan aanmelden en vervolgens e-mailtjes ontvangt met reclame. Voor het ontvangen en lezen van deze e-mailtjes ontvang je geld.

De reden waarom Spaarprogramma's hun leden betalen
Bedrijven willen zichzelf promoten. Dat doen ze op televisie, via de gedrukte media, posters, etc. Een andere manier voor een bedrijf om zichzelf te promoten is door hun doelgroep te bereiken via e-mail. Maar ongevraagd e-mailtjes versturen is verboden door de Nederlandse wetgeving. Zo'n Spaarprogramma werft leden die toestemming verlenen aan de Spaarprogramma om naar hun e-mailtjes te sturen met als doel het promoten van bedrijven. Bedrijven betalen vervolgens de Spaarprogramma's om naar hun leden e-mailtjes te sturen waarin hun bedrijf gepromoot wordt. De Spaarprogramma's sturen deze promoot e-mailtjes vervolgens naar hun leden. De Spaarprogramma's verdienen hier dus geld aan, maar ze delen hun winst met de leden die de e-mailtjes ontvangen en lezen. De Spaarprogramma's laten hun leden mee delen in de winst, omdat zij zo meer leden kunnen werven. In een organogram zou het er als volgt uit zien.

Uitleg over geld verdienen op het Internet

Naast het ontvangen en lezen van e-mailtjes kun je ook geld verdienen door op banners te klikken, aan enquêtes mee te doen, door spelletjes te spelen en zelfs door vrienden en kennissen zich via jou ook te laten aanmelden bij de Spaarprogramma's.

Beginnen
Het aanmelden bij een Spaarprogramma is gratis en verplicht je tot niets. Wij hebben de beste Spaarprogramma's op een rijtje gezet voor jou, dus begin met geld verdienen!


Copyright | J.G.B. van Enk URL | http://www.makkelijkzakcentje.nl Partners | Nieuwsbrief | Contact